Sieraden maken workshop

Sieraden maken workshop bij de Workshop Factory

Altijd al een keer je eigen sieraden willen maken? Dit is je kans want tijdens deze sieraden maken workshop maak je helemaal je eigen ontworpen armband, ketting of oorbellen.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en in die tijd ga je aan de slag met mooie kralen en bedels om hier een armband, oorbellen of ketting van te maken die helemaal bij jou past.

De materialen die je gaat gebruiken zijn o.a. glaskralen, houten kralen, rocailles en bedels van DQ (design quality) zilver.
Tijdens de workshop gaan we armbanden, kettingen of oorbellen maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt, 2 stuks zijn bij de workshop inbegrepen.

Inschrijven via de Workshop Factory: KLIK HIER

Duur: 2 uur
Minimaal aantal deelnemers: 6
Prijs: € 30,- (inclusief alle materialen, 1x thee/koffie en wat lekkers)

De workshop wordt gegeven door Beryl in ‘t Veld:
‘In 2014 ben ik mijn bedrijf, Be Beryl handgemaakte sieraden, begonnen. Naast mijn website www.be-beryl.nl heb ik inmiddels 6 verkooppunten waar mijn sieraden worden verkocht. Ik maak mijn sieraden met heel veel passie en liefde en gebruik voornamelijk natuurlijke materialen. Door middel van deze workshop wil ik iedereen laten zien hoe leuk het is om zelf sieraden te maken en hoe ontspannend dit kan zijn.’

Open inschrijving workshop – regelmatig organiseren we open inschrijving workshops waar iedereen zich bij aan kan sluiten. Klik hier om te kijken of er op dit moment een open sieraden maken workshop gepland staat

Boek deze workshop!